Navštíveno 1749x

10.07.2012, 15:09 |
empiK (M)
Prodam tento telefon, kupovan 6.10.2011 v Sunnysoftu. Displej bez skrabancu (folie) a i jinak jsem se k nemu choval jak clovek. Dnes jsem aktualizoval na ICS. Cena dohodou, puvodni byla 5 650,-. Pridam kartu 8Gb Kingston.

10.07.2012, 15:12 |
empiK (M)
Ted koukam do krabice a je tam k tomu jeste jeden zadni kryt v modre barve, nepouzity.

10.07.2012, 15:54 |
JP Kolik je dohodou?

10.07.2012, 16:28 |
empiK (M)
Nemam vubec prehled. Telefony mam sluzebni,kdyz doslouzi, jde do supliku. Tenhle jsem si koupil na testovani androidu, kdyz jsme v praci meli povinne BlackBerry za svy, tak ho ted prodavam, kdyz uz muzeme mit zase cokoliv. Takze nemam vubec prehled, kolik za to chtit.
Dej prosím na sebe mejl,psal jsem ti,ale vrátilo se mi zpět.

10.07.2012, 20:01 |
Adler taky by me popripade zajimala cenovka dik

10.07.2012, 21:01 |
empiK (M)
email: michal.pajer/at/seznam.cz
Jak se ti podarilo aktualizovat?
Aha, tak asi nic, ty mas tu novejsi. Ja ze mam tu starsi, koupenou na seznameni se s Androidem, ale je to hroznej srac...

11.07.2012, 18:52 |
empiK (M)
jak rikas.
nasel jsem jeste 2GB Kingston a k tomu redukci na SD.
Cena 2500,-
Můžeš mi ho prosimtě zarezervovat do zítra třeba do 20h? Zítra ještě kouknu, co to umí a nejspíš bych ho vzal. Jak dlouho ti vydrží baterka?
Dík, Petr.

12.07.2012, 16:25 |
empiK (M)
Rezervuju. Diky mensimu displeji to slo, nabijel sem obden. Samozrejme ze zacatku furt, jak si s tim clovek hraje.
Zkusim to, androida jsem ještě neměl. :) Napíšu ti mail a domluvíme se.

14.07.2012, 09:29 |
Bucci pánové pánové... koupit si SE na seznámení se s androidem je největší blbost, co jde udělat ;-)
SE (teď už jen sony) komplet předělala grafickou nadstavbu nad Droidim jádrem... moje mladá měla X8 a teď má Play with Walkman (nevim proč, ale nedá na SE dopustit)... a teda je to mazec... ICS se na Play seká, žere to paměť snad ještě víc než slavný HTC sense... nehledě na to, že update chodí se 7 měsíčnim spožděnim a ještě ne jako OTA...
pro levnýho androida doporučim sehnat Nexus S, pro výkonýho androida doporučim sehnat Galaxy Nexus (čistej droid bez ničeho, jen tak jak je originál - a nemá to chybu) nehledě na to, že do 2 týdnů má vyjít 4.1 Jelly Bean (pro oba zmíněné)

14.07.2012, 10:05 |
empiK (M)
Kdyz tvoje mlada neni dost chytra na to, aby nadstavbu nepouzivala... . Ostatne Live with Walkman (jak zni spravny nazev telefonu) ma se sekanim problemy uz od zacatku a delal to uz od verze 2.3.x. . S tim nema ICS nic spolecneho. Kdyby si precetla par zkusenosti, tak si mohla usetrit nervy a vybrat neco jineho.
A k aktualizaci na ICS: Na prstech jedny ruky spocitas, kolik vyrobcu nabizi nove modely s ICS. Natoz pro kolik stavajicich modelu ICS pripravi. Narozdil od SONY, ktera update pripravila pro tolik modelu, jak vsichni ostatni dohromady.

14.07.2012, 10:33 |
CRK Bucci: jelly je uz 3 dny k dispozici
Mně jde ale o úplně jinou věc, klidně bych si koupil Galaxy SIII nebo podobný Top modely, s cenou nemam problém, ale nekoupim si telefon, co má displej 5", to je prostě nesmysl. Pro mě je maximum 4" a i to už je dost a koupit perfektně vybavenej telefon s rozumnou velikostí dneska nejde nebo já alespoň nic nenašel. Teď mam už 2 roky Samsung Wave 8500 a jsem s nim spokojenej, tohle beru jako druhej telefon, protože je za dobrý peníze a je tam Android.